Skip to Content
Circus Boelaere op 2 en 3 juli: een gratis familiefestival vol clownerie, muziek en acrobatie

Circus Boelaere op 2 en 3 juli: een gratis familiefestival vol clownerie, muziek en acrobatie

Op 2 en 3 juli verandert het Te Boelaarpark in één groot feest met circusvoorstellingen, muziek en andere leuke activiteiten. Denk aan een zalige zomerdag in een van de mooiste parken van de stad, spelende kinderen, de beste foodtrucks, frisse drankjes, kinderanimatie, muziek en héél veel circus.

Het tweedaagse gratis familiefestival biedt een programma aan vol verrassingen met onder andere een spetterend circus voor jong en oud, veel spelplezier voor kinderen, muziek, een gezellig terras en zoveel meer. Ell Circo D'ell Fuego, 4 hoog, Theater Hoetchatcha, Compagnie Krak en Yanimo zijn slechts een greep uit de artiesten. Er zijn ook enkele grote kleppers te zien zoals circusshows met Sur Mesure, À 2 mètres en andere adembenemende voorstellingen. Het is een mix van voorstellingen om naar te kijken en waarbij de bezoekers zelf kunnen meespelen.

Drie tips voor Circus Boelaere:

 • Fantastic Flying Fuego's door Ell Circo D'ell Fuego, zaterdag doorlopend van 13u tot 18u
  ​Ell Circo D’ell Fuego nodigt iedereen uit in hun fantastisch vliegend universum. Hun dappere acrobaten tonen de meest spectaculaire kunsten en geven het publiek nadien de kans hen te vergezellen tijdens een workshop.
 • Stok Paard Prins door 4 hoog, zaterdag om 14u15 en 15u45, zondag om 13u30 en 16u
  ​Een sprookjesachtige en humoristische voorstelling over avonturen beleven, proberen, falen en opnieuw proberen. Over zoeken naar liefde en die vinden op een onverwachtse plek.
 • The Great Escape door Ell Circo D'ell Fuego, zondag om 15u30
  ​Tijdens deze hilarische circusvoorstelling draait alles om twee personages: de ontsnappingskunstenaar en zijn assistent. Deze twee heren hebben zich laten inspireren door de grote Houdini. Er zal tot driemaal toe een onmogelijke ontsnapping plaatsvinden.

Ontdek dit en veel meer tijdens het 1e weekend van juli.

Praktisch:

 • Zaterdag 2 en zondag 3 juli van 13u tot 18u
 • Te Boelaarpark, Karel de Preterlei 2140, 2140 Borgerhout
 • Het festival en het park zijn open voor iedereen. Alle activiteiten en voorstellingen zijn gratis. Wees er op tijd bij want volzet is volzet.
 • Meer info op www.circusboelaere.be

Circus Boelaere is een samenwerking tussen de stad Antwerpen en de districten Berchem, Borgerhout en Deurne, en ook c o r s o en De Klap.


Voor de pers - niet voor publicatie:

Enkele van de deelnemende artiesten zijn op voorhand beschikbaar voor interviews, zoals Orkest Bazar, Ell Circo D'ell Fuego, Sur Mesure, 4 hoog, Circus Katoen, Cirq Paniq, Larie en Ape(n)school, dj Bootsie Butsenzeller, À 2 mètres, Kinderbouillon Jacuzzi Minestrone en Compagnie Krak.

Wenst u een interview aan te vragen, gelieve dan contact op te nemen met Inge De Rouck.

Inge De Rouck Perscommunicatie cultuur, stad Antwerpen
Filip Baeyens Cultuurcoördinator District Deurne, De Klap

 

Over Communicatie Borgerhout

Alles wat bruist, borrelt en bougeert in Borgerhout, vind je hier. Districtsnieuws vers voor de pers.

Borgerhout is één van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis op het Moorkensplein vind je op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten (sport, cultuur, wijkwerking & participatie, senioren, borgerbouwers, groen & openbaar domein en communicatie). De jeugddienst ontdek je op Spoor Oost aan Noordersingel 40, 2140 Borgerhout. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Borgerhout uitstuurt én een aantal mooie beelden die in ons district genomen zijn. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Borgerhout te gebruiken, mits vermelding van copyright.    

Op www.borgerhout.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein. Volg district Borgerhout ook op sociale media. Klik rechts op de logo's voor FB en IG. 


Communicatie Borgerhout
Moorkensplein 1
2140 Borgerhout