District Borgerhout pakt uit met prijzen tijdens Maand van de Markt

District Borgerhout pakt uit met prijzen tijdens Maand van de Markt

Persbericht 27/03/2023

In april is het 'Maand van de Markt'. Dit initiatief van provincie Antwerpen vergroot de aantrekkingskracht van lokale markten. Met hun deelname aan Maand van de Markt zet district Borgerhout in op lokale detailhandel en ondernemen. Bezoekers kunnen per aankoop deelnemen aan een leuke wedstrijd en vallen zo misschien in de prijzen. Elke Borgerhoutenaar maakt dubbel zoveel kans, aangezien het district 2 markten heeft per week.

Markten in de kijker

Districtsschepen voor Marken en Foren, Ben Van Duppen, vertelt:

In Borgerhout koesteren we onze twee markten die beiden bij de meest succesvolle van Antwerpen zijn en een heel eigen karakter hebben. De woensdagmarkt van de Gitschotellei is zeer geliefd bij de buurtbewoners en echt een ontmoetingsplek voor de buurt. De vrijdagmarkt op het Laar is dan weer superdivers met producten die je elders niet vindt. Tijdens deze maand zetten we onze marktkramers en de marktbeleving in de kijker. We moedigen onze inwoners aan om lokaal te kopen. Hoe meer ze op de markt kopen, des te meer kans maken ze op een leuke prijs.

Borgerhouts prijzenpakket

Telkens je een aankoop doet, maak je kans op een Borgerhouts prijzenpakket. In totaal worden 8 winnaars geloot, 1 winnaar per week per markt. De prijsuitreiking gaat door op 28 april. Deelnemen doe je via een app op je smartphone of via invulkaartjes op de markt.

Digitaal deelnemen:

  • Ga goed voorbereid op pad en download alvast hier de wedstrijd-app. Iets gekocht? Scan dan de unieke QR-code van de handelaar en je neemt deel aan de wedstrijd.

Geen smartphone? Vraag dan je Invulformulier aan de marktkramer:

  • Vul het formulier in en deponeer het formulier in de zuilen die opgesteld staat op de markt.

In Borgerhout vind je de zuilen op 2 plekken:

  • Bij Foodbar Deprince tijdens de markt op de Gitschotellei elke woensdagochtend, van 8 uur tot 13 uur.
  • of bij Bar Bakeliet tijdens de markt op het Laar, elke vrijdagochtend van 8 uur tot 13 uur.

Alle info op www.borgerhout.be


Ben Van Duppen Districtsschepen bevoegd voor senioren, armoedebestrijding, markten en foren, diversiteit en samenlevingsopbouw, begroting en buurt Krugerplein - Terloplein, District Borgerhout
Robby Hermans Deskundige inspraak en participatie Borgerhout, District Borgerhout

 

 

 

 

 

 

Over Communicatie Borgerhout

Alles wat bruist, borrelt en bougeert in Borgerhout, vind je hier. Districtsnieuws vers voor de pers.

Borgerhout is één van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis op het Moorkensplein vind je op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten (sport, cultuur, wijkwerking & participatie, senioren, borgerbouwers, groen & openbaar domein en communicatie). De jeugddienst ontdek je op Spoor Oost aan Noordersingel 40, 2140 Borgerhout. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Borgerhout uitstuurt én een aantal mooie beelden die in ons district genomen zijn. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Borgerhout te gebruiken, mits vermelding van copyright.    

Op www.borgerhout.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein. Volg district Borgerhout ook op sociale media. Klik rechts op de logo's voor FB en IG. 


Communicatie Borgerhout
Moorkensplein 1
2140 Borgerhout