Skip to Content
Persuitnodiging

Persuitnodiging

District Borgerhout lanceert samen met lokale middenstand ‘Boho’s warm winterfeest’

Op vrijdag 19 november nodigt district Borgerhout en de lokale middenstand pers en bewoners uit om samen de winterverlichting aan te steken. Hiermee lanceert het district samen met winkeliersvereniging BOHO2140, BorgerHub, Pleinmagazijn, De Centers en de Pekfabrik ook meteen het programma voor ‘Boho’s warm winterfeest’ dat doorgaat op zaterdag 11 en zondag 12 december.

De verschillende organisaties stellen vrijdag hun grotendeels gratis programma voor het winterfeest aan u voor. Het wordt een weekend vol met lekkernijen van lokale handelaars, leuke marktjes, unieke workshops, verrassende shows en kinderanimatie op 4 originele locaties in Borgerhout.

De pers is van harte welkom op vrijdag 19 november 2021 om 17 uur aan BorgerHub, Turnhoutsebaan 92, 2140 Borgerhout om samen met de districtsschepen voor middenstand Luc Moerkerke en de middenstandsorganisaties de winterverlichting te ontsteken en de programmatie van het winterfeest te ontdekken.

Programma

  • 17.00 uur: Districtsschepen Luc Moerkerke ontsteekt de winterverlichting
  • 17.05 uur: ​ De Borgerhoutse middenstand lanceert het programma voor 'Boho’s warm winterfeest'

Gelieve uw aanwezigheid ten laatste vrijdagochtend 19 november 2021 te bevestigen via communicatie.borgerhout@antwerpen.be.    

Meer informatie op www.borgermap.be

 

Meer info over deze persuitnodiging:

Robby Hermans Deskundige inspraak en participatie Borgerhout, District Borgerhout
Luc Moerkerke Districtsschepen voor openbaar domein, groenvoorziening, afval, duurzaamheid, Luchtvaartbuurt - Te Boelaarbuurt - Buurt Koxplein-Lt. Naeyaertplein, District Borgerhout

 


Deze persuitnodiging is strikt persoonlijk. Ze mag enkel doorgegeven worden aan medewerkers die voor hetzelfde medium werken als uzelf. Wanneer deze uitnodiging aan andere personen wordt doorgegeven, kunnen we hen geen toegang garanderen tot het persmoment. Indien u personen kent, die ook de persuitnodigingen van de stad wensen te ontvangen, gelieve dan hun contactgegevens door te geven aan pers@antwerpen.be. Het persteam zal de aanvraag dan beoordelen en verwerken.

Als persmedewerkers worden uitgenodigd op een openbaar evenement en daar personen in beeld willen brengen, vraagt de stad hen om eerst expliciet toestemming te vragen aan wie ze willen fotograferen of filmen. De stad kan in dat geval niet aansprakelijk gesteld worden wegens schending van het recht op afbeelding.

 

Story image

 

 

 

 

 

Over Communicatie Borgerhout

Alles wat bruist, borrelt en bougeert in Borgerhout, vind je hier. Districtsnieuws vers voor de pers.

Borgerhout is één van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis op het Moorkensplein vind je op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten (sport, cultuur, wijkwerking & participatie, senioren, borgerbouwers, groen & openbaar domein en communicatie). De jeugddienst ontdek je op Spoor Oost aan Noordersingel 40, 2140 Borgerhout. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Borgerhout uitstuurt én een aantal mooie beelden die in ons district genomen zijn. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Borgerhout te gebruiken, mits vermelding van copyright.    

Op www.borgerhout.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein. Volg district Borgerhout ook op sociale media. Klik rechts op de logo's voor FB en IG. 


Communicatie Borgerhout
Moorkensplein 1
2140 Borgerhout