Persuitnodiging: Borgerhout op z'n best op het Gala van de Gouden Reuskens

Persuitnodiging: Borgerhout op z'n best op het Gala van de Gouden Reuskens

Persuitnodiging 2/02/2023

Op dinsdagavond 7 februari worden grote en kleine Borgerhoutse helden gehuldigd in 8 verschillende categorieën tijdens de tweede editie van het Gala van de Gouden Reuskens. In een spectaculaire show in De Roma worden uit meer dan 100 nominaties 8 winnaars gevierd. Het Gala is al na één editie een niet te missen event voor elke echte Borgerhoutenaar, er gingen al bijna 900 tickets over de virtuele toonbank.

Straffe en verrassende namen

Het Gala van de Gouden Reuskens is een groots feest waar Borgerhoutse helden in de bloemetjes gezet worden, iedereen die iets straf presteerde komt in aanmerking. Nogmaals blijkt Borgerhout heel wat straffe telgen te tellen. Een kleine greep uit de nominaties zegt voldoende: de stylist van wereldsterren als Lady Gaga, de nieuwe Eden Hazard, een zesvoudig wereldkampioen, Mister Universe, topsommelier Trésor, de grappigste slimste mens, de moeder aller discobars tot de sympathiekste kassierster. Bovendien ziet de toekomst er even rooskleurig uit, met in de wachtkamer een hoop jonge enthousiaste ondernemers en de nieuwe Rudi Vranckx, maar dan met zwarte bandana en combatboots. Alle namen en hun straffe verhalen staan reeds op de website van het district.

Jury van Borgerhoutenaren

Niet het district, maar een diverse jury van Borgerhoutenaren kreeg de loodzware opdracht om te kiezen uit al deze winnaars. In de categorieën BorgerBouwer, BorgerRookie, BorgerBende, BorgerBeeldig, BorgerBelg, BorgerMondo en BorgerGoud zitten de zeven winnaars al in een gesloten enveloppe. In de category BorgerNieuw kiest het publiek live in de zaal de winnaar. Ook op niet-genomineerde bezoekers liggen leuke prijzen te wachten tijdens de Boho Bingo en samen bewonderen ze bijzondere optredens van local hero's.

Zaal vol Borgerhoutenaren

Al bijna 900 gegadigden verzekerden zichzelf van een plekje in de glorieuze zaal van De Roma. Tickets reserveren kan gratis via de ticketlink van De Roma of de avond zelf aan de deur. Want ook voor lastminutebeslissers wordt nog een stoel bij geschoven zolang er plaats is.

Ook de pers is van harte welkom op deze unieke viering op dinsdagavond 7 februari vanaf 19.30 uur in zaal De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout. Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via steve.faes@antwerpen.be, voor 6 februari 12.00 uur. ​ Interviews met de winnaars, performers en schepenen zijn mogelijk na de show vanaf 21.45 uur.

Programma:

19.15 uur: deuren open + photowall genodigden en genomineerden

20.00 uur: start show, met afwisselend huldigingen, optredens, filmpjes en de Boho Bingo.

21.45 uur: einde show+ photowall en napraten bar De Roma

Meer info: www.borgerhout.be


Steve Faes Sport & social media, District Borgerhout

 

 

 

 

Over Communicatie Borgerhout

Alles wat bruist, borrelt en bougeert in Borgerhout, vind je hier. Districtsnieuws vers voor de pers.

Borgerhout is één van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis op het Moorkensplein vind je op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten (sport, cultuur, wijkwerking & participatie, senioren, borgerbouwers, groen & openbaar domein en communicatie). De jeugddienst ontdek je op Spoor Oost aan Noordersingel 40, 2140 Borgerhout. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Borgerhout uitstuurt én een aantal mooie beelden die in ons district genomen zijn. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Borgerhout te gebruiken, mits vermelding van copyright.    

Op www.borgerhout.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein. Volg district Borgerhout ook op sociale media. Klik rechts op de logo's voor FB en IG. 


Communicatie Borgerhout
Moorkensplein 1
2140 Borgerhout