Persuitnodiging: feestelijke Borgerrio guerrilla tijdens Borgerhoutse Reuzenloop

28/04/2023

Na de aprilse grillen in ons land, valt de organisatie van Borgerrio eindelijk met de zon in huis. Tijdens het sympathiekste loopevenement van ’t stad, De Borgerhoutse Reuzenloop, op zondag 7 mei, worden de deelnemers getrakteerd op een feestelijke guerrilla actie. Met heel wat tromgeroffel zal de 15de feesteditie van Borgerrio 2023 daar worden gelanceerd en details van het programma bekendgemaakt.

De pers is van harte uitgenodigd op dit uniek moment op zondag 7 mei om 13.50 uur op de Turnhoutsebaan 242, 2140 Borgerhout op de hoek met de Blijde Inkomststraat, tegenover Electro Huis Roma. In het bijzijn van districtsschepen voor cultuur Aïssatou Cissé en districtsburgemeester Marij Preneel. Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via communicatie.borgerhout@antwerpen.be, voor vrijdag 5 mei 14.00 uur.

Programma:

14.00 uur: Start feestelijke pop-up met tromgeroffel

14:15 uur: Schepenen Aïssatou Cissé en Marij Preneel nemen het woord

14.20 uur: Interviews mogelijk met organisatie en paradegroep Borgerrio

Doorlopend passeren lopers en wandelaars van de Reuzenloop in kleine waves voorbij de pop-up.

 

Meer info over het verloop van de Reuzenloop: https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/district-borgerhout/reuzenloop/inschrijven-reuzenloop


 

 

 

Over Communicatie Borgerhout

Alles wat bruist, borrelt en bougeert in Borgerhout, vind je hier. Districtsnieuws vers voor de pers.

Borgerhout is één van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis op het Moorkensplein vind je op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten (sport, cultuur, wijkwerking & participatie, senioren, borgerbouwers, groen & openbaar domein en communicatie). De jeugddienst ontdek je op Spoor Oost aan Noordersingel 40, 2140 Borgerhout. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Borgerhout uitstuurt én een aantal mooie beelden die in ons district genomen zijn. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Borgerhout te gebruiken, mits vermelding van copyright.    

Op www.borgerhout.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein. Volg district Borgerhout ook op sociale media. Klik rechts op de logo's voor FB en IG. 


Communicatie Borgerhout
Moorkensplein 1
2140 Borgerhout