Persuitnodiging: Gala van de Gouden Reuskens, Borgerhoutse awardshow in De Roma.

Persuitnodiging: Gala van de Gouden Reuskens, Borgerhoutse awardshow in De Roma.

Op vrijdagavond 23 februari worden grote en kleine Borgerhoutse helden gehuldigd in 8 verschillende categorieën tijdens de derde editie van het Gala van de Gouden Reuskens. In een spectaculaire show in De Roma worden uit meer dan 100 nominaties 8 winnaars gevierd. Het Gala is een niet te missen event voor elke echte Borgerhoutenaar, er gingen al bijna 1.000 tickets over de virtuele toonbank, De Roma zal ongetwijfeld opnieuw uitverkocht zijn volgende week.

Straffe en verrassende namen

Het Gala van de Gouden Reuskens is een grootse Borgerhoutse award show waar lokale tot internationale helden in de bloemetjes gezet worden, iedereen die iets straf presteerde komt in aanmerking en zo kwamen we tot meer dan 100 trotse genomineerden. In 7 van de 8 verschillende categorieën kreeg een jury van 30 Borgerhoutenaren de quasi onmogelijke opdracht om de ultieme winnaars te selecteren. De genomineerden zijn zo divers dat kiezen verliezen is. Vergelijk maar eens Slagerij Jean-Pierre met Zeno X Gallery en bv. Jeremy Doku moest het nooit eerder opnemen tegen FC Bergman. Dat Borgerhout bulkt van de jonge talenten bewijst de categorie BorgerRookie nogmaals met allemaal talenten waar we veel van verwachten, elk in hun diverse disciplines. In de categorie BorgerGoud vinden we dan weer grote gevestigde waarden die in aanmerking komen voor onze lifetime achievement award.

In 1 categorie (BorgerBouwer) kiest het aanwezige publiek de avond zelf de winnaar, zij kiezen dé supervrijwilliger van Borgerhout uit 17 kandidaten. Ook alle andere aanwezigen in de zaal kunnen mooie prijzen winnen met de Boho Tombola. Alsof dat nog niet genoeg is, geniet iedereen mee van een afwisselende show met naast awards ook spectaculaire optredens van lokaal talent.

Benieuwd naar alle namen? Zij staan verzameld op onze website, verspreid over de categorieën BorgerBouwer, BorgerRookie, BorgerBende, BorgerBeeldig, BorgerNieuw, BorgerBelg, BorgerMondo en BorgerGoud.

De Roma opnieuw uitverkocht?

Al bijna 1.000 gegadigden verzekerden zichzelf van een plekje in de glorieuze zaal van De Roma. Tickets reserveren kan gratis via www.borgerhout.be of de avond zelf aan de deur als er nog plaats is. Vorig jaar was De Roma volledig uitverkocht en dat verwachten we op vrijdag 23 februari opnieuw.

Ook de pers is uiteraard van harte welkom op deze unieke viering op vrijdagavond 23 februari 2024 vanaf 19.30 uur in zaal De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout. Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via steve.faes@antwerpen.be, voor 22 februari 12.00 uur. ​ Interviews met de winnaars, performers en schepenen zijn mogelijk na de show vanaf 21.45 uur.

Programma:

19.15 uur - deuren open + foto's aan de photowall

20.00 uur - start show, met afwisselend huldigingen, optredens, filmpjes en de Boho Tombola.

21.45 uur - eind show en nakaarten in de foyer van De Roma.

Meer info via www.borgerhout.be.

Mariam El Osri Districtsburgemeester. Bevoegd voor wijkoverleg, sport, middenstand, lokale economie, burgerlijke stand, District Borgerhout
Steve Faes Sport & social media, District Borgerhout

 

 

 

Over Communicatie Borgerhout

Alles wat bruist, borrelt en bougeert in Borgerhout, vind je hier. Districtsnieuws vers voor de pers.

Borgerhout is één van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis op het Moorkensplein vind je op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten (sport, cultuur, wijkwerking & participatie, senioren, borgerbouwers, groen & openbaar domein en communicatie). De jeugddienst ontdek je op Spoor Oost aan Noordersingel 40, 2140 Borgerhout. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Borgerhout uitstuurt én een aantal mooie beelden die in ons district genomen zijn. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Borgerhout te gebruiken, mits vermelding van copyright.    

Op www.borgerhout.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein. Volg district Borgerhout ook op sociale media. Klik rechts op de logo's voor FB en IG. 


Communicatie Borgerhout
Moorkensplein 1
2140 Borgerhout