Wonderlijke riksja brengt je naar verschillende locaties op Warm Winterfeest in Borgerhout

Wonderlijke riksja brengt je naar verschillende locaties op Warm Winterfeest in Borgerhout

Persuitnodiging 28/11/2022

Na een succesvolle eerste editie, komt de Borgerhoutse middenstand en district Borgerhout met een tweede editie van 'Boho’s Warm Winterfeest’ op 10 en 11 december op 5 verschillende locaties. Twee dagen vol gratis workshops, optredens, kunstfestijnen, geschenkmarktjes, kinderanimatie, eten en drinken.

Voor dit eigenzinnig winterweekend slaan een heleboel Borgerhoutse partners de handen in elkaar. ​ BorgerHub, Pekfabrik, de Centers, Plein Magazijn en 't Werkhuys puzzelden een eigenzinnig programma in elkaar, samen met de winkeliersvereniging BOHO2140. Op die manier vinden bezoekers de origineelste kerstinkopen op de meest verrassende locaties in Borgerhout.

De pers is van harte welkom op 30 november 2022 om 17 uur op het Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout. Daar vertellen de partners meer over de hoogtepunten in het programma, in aanwezigheid van districtsschepen voor middenstand Mariam El Osri. Zo kunnen bezoekers zich wagen aan een wonderlijk ritje tussen de locaties met een riksja die ook op de persvoorstelling aanwezig is voor een leuk fotomoment. Tenslotte kom je ook te weten waarom '0% plastiek, 100% Borgerhout' een levenswijze wordt voor de middenstandsvereniging in het district.


Froya Deryckere Ondernemerscoach, BOHO2140
Mariam El Osri Districtsburgemeester. Bevoegd voor wijkoverleg, sport, middenstand, lokale economie, burgerlijke stand, District Borgerhout

 

 

 

 

Over Communicatie Borgerhout

Alles wat bruist, borrelt en bougeert in Borgerhout, vind je hier. Districtsnieuws vers voor de pers.

Borgerhout is één van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis op het Moorkensplein vind je op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten (sport, cultuur, wijkwerking & participatie, senioren, borgerbouwers, groen & openbaar domein en communicatie). De jeugddienst ontdek je op Spoor Oost aan Noordersingel 40, 2140 Borgerhout. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Borgerhout uitstuurt én een aantal mooie beelden die in ons district genomen zijn. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Borgerhout te gebruiken, mits vermelding van copyright.    

Op www.borgerhout.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein. Volg district Borgerhout ook op sociale media. Klik rechts op de logo's voor FB en IG. 


Communicatie Borgerhout
Moorkensplein 1
2140 Borgerhout